Microneedling

Microneelding is een huidverjongende behandeling. 
De dermapen maakt gebruik van een techniek die Skin Needling of Collageen inductie therapie genoemd wordt. De minuscule naaldjes dringen herhaaldelijk door de huid en creëren duizenden microkanaaltjes waardoor intensieve werkstoffen beter kunnen doordringen in de huid en dus efficiënter werken. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine . De huid zal zichtbaar verbeteren!

De huid wordt steviger en strakker, rimpels en fijne lijntjes worden gladder, acnelittekens worden oppervlakkiger en pigmentvlekken worden lichter.

Een enkele behandeling geeft de huid een boost, maar wil je de huid echt verbeteren, dan is het raadzaam een kuur te volgen. Gemiddeld zijn 4-6 behandelingen nodig, uiteraard afhankelijk van huidtype/huidconditie en verwachtingen. Dit wordt in overleg met jou bekeken tijdens een intakegesprek.

Bij deze behandeling is het van belang om minimaal 2 weken vooraf Kalahari producten voor thuis te gebruiken om de huid voor te bereiden en het meest optimale resultaat in huidverbetering te bereiken.

Microneedling €125,-
Microneedling en peeling €140,-

Wil je meer weten over microneedling? Neem gerust contact op.